Jump to content


Photo

No Link To Upload Photos Found


3 replies to this topic

#1 Liz_80

Liz_80

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Location:Midwest
  • Interests:Photography, Painting, Crafts, Outdoors, Surfing Internet, Learning new things, Reading,

Posted 27 August 2006 - 03:47 AM

When I access the Gallery, it doesn't show a link to upload photos. What do I need to do?

#2 donmac

donmac

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,200 posts

Posted 28 August 2006 - 12:07 PM

Liz
I had this problem before when using a shared computer.
When I logged in I unchecked the box which says"keep me logged in" (or remember me something like that).
I then found I could not upload photos. It may be a quirk of how the site operates.
Don

#3 Guest_Bandsawman_*

Guest_Bandsawman_*
  • Guests

Posted 20 September 2006 - 09:40 AM

QUOTE (donmac @ Aug 28 2006, 01:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Liz
I had this problem before when using a shared computer.
When I logged in I unchecked the box which says"keep me logged in" (or remember me something like that).
I then found I could not upload photos. It may be a quirk of how the site operates.
Don


I'm having the same problem - both on a shared computer at work and also on my home computer, checking or un-checking the box makes no difference.

#4 markgoldstein

markgoldstein

    Super Member

  • Admin
  • PipPipPipPip
  • 3,108 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, United Kingdom

Posted 20 September 2006 - 10:10 AM

I've sent you a Private Message about this...
Mark Goldstein
Editor, PhotographyBLOG



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users