Jump to content


Photo

Photos On Main Site


5 replies to this topic

#1 Stephen

Stephen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 30 November 2003 - 10:35 AM

Is it just me or have the photos on the main site suddenly become a little squashed. I use a screen res of 1280x960 and everything has always been fine, but recently the photos of cameras etc appear flattened. huh.gif

#2 markgoldstein

markgoldstein

    Super Member

  • Admin
  • PipPipPipPip
  • 3,108 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, United Kingdom

Posted 30 November 2003 - 05:37 PM

Hi Stephen.

You wouldn't happen to be using Opera, would you?

Somebody has reported a similar problem to me before and they were using that particular web browser.
Mark Goldstein
Editor, PhotographyBLOG

#3 Stephen

Stephen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 30 November 2003 - 05:44 PM

QUOTE (markgoldstein @ Nov 30 2003, 05:37 PM)
Hi Stephen.

You wouldn't happen to be using Opera, would you?

Somebody has reported a similar problem to me before and they were using that particular web browser.

I am using Opera Mark, but the problem has only recently presented itself.

#4 markgoldstein

markgoldstein

    Super Member

  • Admin
  • PipPipPipPip
  • 3,108 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, United Kingdom

Posted 30 November 2003 - 06:00 PM

Which version are you using? I seem to recall that it only occurred in a certain version - maybe you've upgraded recently?
Mark Goldstein
Editor, PhotographyBLOG

#5 Stephen

Stephen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 30 November 2003 - 07:38 PM

QUOTE (markgoldstein @ Nov 30 2003, 06:00 PM)
Which version are you using? I seem to recall that it only occurred in a certain version - maybe you've upgraded recently?

V 7.22 I have upgraded fairly recently, though I cannot say whether this corresponds with the change to images on the main site, my feeling is it does not.

#6 markgoldstein

markgoldstein

    Super Member

  • Admin
  • PipPipPipPip
  • 3,108 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, United Kingdom

Posted 30 November 2003 - 08:34 PM

I have version 7.21 installed and it does the same thing - alters the height of the graphics so that they appear squished.

This doesn't happen in IE or Netscape, so I can only assume that it's a browser issue, as the code is pretty standard.
Mark Goldstein
Editor, PhotographyBLOG



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users