Jump to content


Photo

One Thing About Log-in And Gallery


5 replies to this topic

#1 rcco

rcco

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 49 posts

Posted 15 March 2004 - 06:39 PM

mark, just one quick question, why can't i post photos? i try to log-in while in the gallery and i am always send back to the forum log-in in which i'm allready logged in! blink.gif is just me or there is a problem?
thx...

---
rcco

#2 markgoldstein

markgoldstein

    Super Member

  • Admin
  • PipPipPipPip
  • 3,108 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, United Kingdom

Posted 15 March 2004 - 09:32 PM

Hmmm...this may have been caused by the recent upgrade to the Gallery.

You may need to delete the PhotographyBLOG cookies and try to login again - that should clear the problem.

On my PC the folder is C:/Windows/Cookies.
I have 3 cookies that are related to this site:

default@www.photographyblog[1].txt
default@photographyblog.designauthor.co[1].txt
default@photographyblog.designauthor.co[2].txt

Try deleting those, then log-in again.

Let me know how you get on.
Mark Goldstein
Editor, PhotographyBLOG

#3 rcco

rcco

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 49 posts

Posted 15 March 2004 - 10:40 PM

QUOTE (markgoldstein @ Mar 15 2004, 09:32 PM)
You may need to delete the PhotographyBLOG cookies and try to login again - that should clear the problem.

sorry mark, no good - i deleted all cookies and all temporary internet files and still no good! when i go to the gallery and try to log-in the link is: "http://www.photograp...=Login&CODE=00" - there's something wrong?
thx again...

---
rcco

#4 markgoldstein

markgoldstein

    Super Member

  • Admin
  • PipPipPipPip
  • 3,108 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, United Kingdom

Posted 16 March 2004 - 12:14 AM

Oh I see now :-)

The forums and gallery are integrated, but there's a slight downside in that you can only login via the forums, and you aren't redirected back to where you came from. Once you've logged in there, you need to return to the main site, click Gallery and everything should be OK.
Mark Goldstein
Editor, PhotographyBLOG

#5 rcco

rcco

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 49 posts

Posted 16 March 2004 - 12:39 PM

mark, i think it was conflits here with persistent cookies, finally i can see photographyblog cookies biggrin.gif
thx again for the help...

ps: i just upload a carnival photo (inspired by yours tongue.gif ) - hope you like it

---
rcco

#6 markgoldstein

markgoldstein

    Super Member

  • Admin
  • PipPipPipPip
  • 3,108 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, United Kingdom

Posted 16 March 2004 - 12:43 PM

I've just commented on it smile.gif Very nice.

Glad you've sorted the login problem out!
Mark Goldstein
Editor, PhotographyBLOG



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users