Sony Cyber-shot W570 Camera Winner!

September 20, 2011 | Mark Goldstein | Competitions, PhotographyBLOG | 86 Comments |
News image

Jean-baptiste Faudeux is the lucky winner of a new Sony DSC W570 digital camera, courtesy of Photography Blog and Idealo.

With its 5x optical zoom, Carl Zeiss lens, 2.7 inch screen and 16.1 mega-pixel camera, the Sony camera offers a simple to use interface and hassle-free portability, all encased in stylish brushed aluminium. For those who want to read our full review, it can be found here. If you aren’t lucky enough to win the camera, a quick price check shows it can be had in the UK for around £125; in the US as if often the case, the price is a little lower.

Idealo offers a wide selection of products to compare on everything related to photography, be it digital cameras, SLRs, tripods or bags. The price comparison search engine collates the latest prices from the largest e-commerce sites in the United Kingdom, allowing an easy overview of where the best photography deals can be found. Furthermore, as the results automatically include any available voucher codes to further reduce the overall cost, it saves the extra hassle of having to search for a discount after getting to the payment page of a chosen shop.

Terms and Conditions
This competition closed on 15/09/2011.

By entering this competition you will also be opting in to Photography Blog’s weekly e-newsletter, but you have the option to unsubscribe at any time.

One entry per person only.

No entries accepted from employees of Photography Blog or Idealo.

Winners will be announced on the Photography Blog site following the closing date and contacted via email only, so a valid email address is required.



Tracker Pixel for Entry

Your Comments

86 Comments | Newest Oldest First | Post a Comment

#1 clare greenwood

answer- 2.7 inch

6:14 pm - Monday, September 5, 2011

#2 steve thomas

2.7 inch

6:24 pm - Monday, September 5, 2011

#3 Chris Mckenzie

2.7 inches thank you

6:37 pm - Monday, September 5, 2011

#4 Bill Lawson

2.7 inches

7:08 pm - Monday, September 5, 2011

#5 patricia

answer 2.7 inch

7:20 pm - Monday, September 5, 2011

#6 Kasia

Answer: 2.7 inch

7:42 pm - Monday, September 5, 2011

#7 Grace

2.7 inch :)

7:43 pm - Monday, September 5, 2011

#8 GEOFF LANG

2,7 inch

8:14 pm - Monday, September 5, 2011

#9 Paula

2.7 inch
Thanks for a great competition and good luck everyone!

8:30 pm - Monday, September 5, 2011

#10 Christine Loveday

2.7inches, great prize

8:43 pm - Monday, September 5, 2011

#11 Trudy

answer - 2.7 inch

8:47 pm - Monday, September 5, 2011

#12 sarah tulley

2.7 inch

great prize! :-)

9:00 pm - Monday, September 5, 2011

#13 Ant

2.7 inchs

9:04 pm - Monday, September 5, 2011

#14 Rekha Jadunundon

2.7 inches is my final answer, yes, lock it. OMG, it's the right answer yeaaaah! :D

10:17 pm - Monday, September 5, 2011

#15 Tanya Elliott

2.7 inches.x

11:19 pm - Monday, September 5, 2011

#16 Paul Wilson

2.7 inches.

12:52 am - Tuesday, September 6, 2011

#17 Delia Tavares

answer- 2.7 inch

Would love 2 win

7:41 am - Tuesday, September 6, 2011

#18 Kimberley S Stone

answer = 2.7 inch

7:49 am - Tuesday, September 6, 2011

#19 Wayne Howes

answer : 2.7 inch

Would love this!!!!

8:16 am - Tuesday, September 6, 2011

#20 Pete

2.7inch

8:18 am - Tuesday, September 6, 2011

#21 Susan Seaman

2.7 inch, amazing camera ;-)

8:36 am - Tuesday, September 6, 2011

#22 Jennifer Schofield

2.7 inches!

9:04 am - Tuesday, September 6, 2011

#23 Ligaya Bolton

2.7 inch.

9:31 am - Tuesday, September 6, 2011

#24 Kylee Bell

answer : 2.7 inch

:)

9:48 am - Tuesday, September 6, 2011

#25 dee harper

2.7

9:49 am - Tuesday, September 6, 2011

#26 abby bookham

2.7"

Many thanks, Abby

10:00 am - Tuesday, September 6, 2011

#27 Ian Green

2.7 inch, Love the camera lots n lots......Hope the postman taps on my letterbox.

10:17 am - Tuesday, September 6, 2011

#28 Christine Matthews

answer : 2.7 inch

10:27 am - Tuesday, September 6, 2011

#29 madeline connolly

2.7INCH
ANICE WIN

10:46 am - Tuesday, September 6, 2011

#30 Caroline Davison

Answer: 2.7 inch

:D

11:08 am - Tuesday, September 6, 2011

#31 dakky

2.7inches

11:11 am - Tuesday, September 6, 2011

#32 Donna Reynolds

2.7" :D

11:41 am - Tuesday, September 6, 2011

#33 Judy

2.7"

12:12 pm - Tuesday, September 6, 2011

#34 Helen-Marie Dooher

Please Enter me...Answer is 2.7 inches xx

Good luck everyone xx

12:14 pm - Tuesday, September 6, 2011

#35 Julie Smith

Answer is 2.7 inches xx

1:22 pm - Tuesday, September 6, 2011

#36 Miss Natalie Wallace

Answer 2.7 inches

2:01 pm - Tuesday, September 6, 2011

#37 Glenn

2.7 inch

Thanks

2:20 pm - Tuesday, September 6, 2011

#38 Eleanor Reid

answer 2.7 inches

3:13 pm - Tuesday, September 6, 2011

#39 Richard Holmes

The answer is 2.7 inches

4:25 pm - Tuesday, September 6, 2011

#40 Diane

Answer to your question: 2.7 inch

7:30 pm - Tuesday, September 6, 2011

#41 paul mayall

Answer is 2.7inches

8:36 pm - Tuesday, September 6, 2011

#42 Lisa King

Answer - 2.7inches

9:35 pm - Tuesday, September 6, 2011

#43 Colin

Answer: 2.7 inches

12:47 pm - Wednesday, September 7, 2011

#44 Elizabeth Tierney

2.7 inches x

9:16 pm - Wednesday, September 7, 2011

#45 Elaine P

2.7 inches

Thanks for the comp

12:13 am - Thursday, September 8, 2011

#46 David Nicolson

2.7 inches :-)

2:05 am - Thursday, September 8, 2011

#47 nicole powell

2.5" x

3:35 am - Thursday, September 8, 2011

#48 KERAN

The answer is 2.7 inches. This camera looks beautiful!

7:15 pm - Friday, September 9, 2011

#49 LOU GOURLEY

answer is 2.7 INCHES

7:53 pm - Friday, September 9, 2011

#50 Kim

2.7 inches

Thankyou

9:39 pm - Friday, September 9, 2011

#51 Rachael Lines

2.7 inches
:)

10:19 pm - Friday, September 9, 2011

#52 Jane Oholleran

2.7 inches !

2:38 pm - Saturday, September 10, 2011

#53 simone price

2.7 inch woohoo i am so drunk and i knew that xxx

5:39 pm - Saturday, September 10, 2011

#54 HAZEL ANNA rigazio

2.7 INCH.iNVITED ALL MY FRIENDS FROM TWITTER AND FACEBOOK TO ENTER TOO.

11:56 pm - Saturday, September 10, 2011

#55 Lahiru

2.7 inchs
Really great camera, hope to buy one soon...

5:32 am - Sunday, September 11, 2011

#56 Cheryl Fothergill

Answer = 2.7 Inches. Fingers crossed, thank x

9:01 am - Sunday, September 11, 2011

#57 Phil Darling

Answer - 2.7 inches

10:41 am - Sunday, September 11, 2011

#58 madeline connolly

2 .7

11:33 am - Sunday, September 11, 2011

#59 Cara Taylor

Answer is 2.7"

11:34 am - Sunday, September 11, 2011

#60 Jennifer Kelly

2.7"

Thank you xx

11:40 am - Sunday, September 11, 2011

#61 Briony Wickes

The answer is 2.7 inches!

12:34 pm - Sunday, September 11, 2011

#62 Alison Turner

answer : 2.7 inches :)

12:45 pm - Sunday, September 11, 2011

#63 Karen Railton

2.7 inch thank you

2:33 pm - Sunday, September 11, 2011

#64 Peter Foster

answer : 2.7 inches

2:57 pm - Sunday, September 11, 2011

#65 debra mcqueen

answer 2.7 inches :))

3:14 pm - Sunday, September 11, 2011

#66 Graham Yarwood

2.7 inch. Thanks for a great competition

3:14 pm - Sunday, September 11, 2011

#67 Jocelyn Clark

2.7" Thanks

3:43 pm - Sunday, September 11, 2011

#68 Victoria Boland

2.7" Thanks

4:08 pm - Sunday, September 11, 2011

#69 Deborah Marlow

answer = 2.7"

Thank you

4:15 pm - Sunday, September 11, 2011

#70 jackie antcliff

ANS: 2.7 INCH

5:19 pm - Sunday, September 11, 2011

#71 Carly Arnold

2.7 inch ;)

8:49 pm - Sunday, September 11, 2011

#72 mark beaumont

My answer : 2.7 inches

9:34 pm - Sunday, September 11, 2011

#73 Andrew Wallace

2.7 Inch :D

Thanks for running the competition its a great prize

<3 <3 <3

10:35 pm - Sunday, September 11, 2011

#74 Norman Parlan

2.7 inch - thank you x

4:08 am - Monday, September 12, 2011

#75 tracey scott

2.7 inch

9:31 am - Monday, September 12, 2011

#76 Louisa Nippress

ANSWER : 2.7 inches xxxxxxxxxxxxxxxx

10:05 am - Monday, September 12, 2011

#77 Diane

2.7 inches, thanks

12:57 pm - Monday, September 12, 2011

#78 Lorraine Duff

2.7 inches thx

1:12 pm - Monday, September 12, 2011

#79 Rachael Woodcock

2.7 Inch
=) x

2:20 pm - Monday, September 12, 2011

#80 Lynda Jones

The answer is : 207 inch

8:46 pm - Monday, September 12, 2011

#81 a gibson

the answer is 2.7 inches.

9:11 pm - Monday, September 12, 2011

#82 Paddy

the end date for the competition is 12/09/2011

but is this in normal DD/MM/YYYY format aka it finished three days ago on the 12th Sept
or is it in the American MM/DD/YYYY format....in which case it closes in December?

10:46 am - Thursday, September 15, 2011

#83 Mark Goldstein

We've extended the close date to 15/09/2011, which is today :)

10:56 am - Thursday, September 15, 2011

#84 Mymy Lo

2.7 inches :D

7:58 am - Tuesday, September 20, 2011

#85 Les

Everyone has answered. And yes, it is 2.7 inches.

11:18 pm - Tuesday, September 20, 2011

#86 Kiko

2.7 inches!!??

6:52 pm - Thursday, February 2, 2012